top of page

Media & Beeldvorming Basis

In deze workshop maakt Diversity Media de deelnemers wegwijs in het Nederlandse Medialandschap. We laten zien hoe media werken en waar journalisten behoefte aan hebben in hun onderwerpkeuze. Er is speciale aandacht voor hoe deelnemers zich kunnen positioneren binnen de vaak gevoelige (en soms polariserende) context waarbinnen ze werken. Met behulp van voorbeelden en praktische oefeningen zorgt Diversity Media voor meer kennis van de journalistieke professie, die gelijk in praktijk gebracht kan worden.

Mediastrategie

Media & Beeldvorming Gevorderd

Deze workshop van Diversity Media richt zich op deelnemers die voor hun werk weleens geïnterviewd (gaan) worden door een mediaprofessional. Hoe bereid je je voor op een interview? Wat voor soort vragen kan je verwachten? En hoe houd je het vraaggesprek in de hand? In deze interactieve workshop met veel praktijkoefeningen krijgen de deelnemers handvatten om zelfverzekerder een interview af te geven. 

De mediatrainingen van Diversity Media zijn vooral geschikt voor personen/organisaties die zich bezighouden met onderwerpen die raken aan diversiteit, inclusie en religie. 

bottom of page