Contact:

 

Diversity Media


info@diversitymedia.nl

 

KvK-nr.: 60819502

 

 

Opdrachtgevers:

Partner van: 

© 2018 by Diversity Media.

Podcast Actueel

Coronacrisis, Werken & Kids

De komende weken belt Zoë Papaikonomou elke dag een werkende opvoeder die probeert werken en kids thuis te combineren in tijden van Coronacrisis.

Podcast Advies

Overweeg je als zzp'er, bedrijf of organisatie een podcast te maken, maar weet je niet hoe te beginnen? Diversity Media kan je ondersteunen met advies over inhoud, vorm, techniek en verspreiding. Diversity Media heeft ruime ervaring op het gebied van podcasting en een groot netwerk van makers. Oprichter Zoë Papaikonomou werkt op dit vlak regelmatig samen met regisseur en editor Vinny Tailor.

Podcast Productie

De missie van Diversity Media is om werelden te verbinden met als doel bij te dragen aan diverse & inclusieve media, organisaties en onderwijs. Past jouw podcastidee bij deze missie? Dan is Diversity Media ook in te huren als podcasproducent. We denken dan niet alleen mee over inhoud, vorm en verspreiding, maar we produceren de hele podcast(serie) voor u. 

Podcast producties Diversity Media

Oprichter van Diversity Media, Zoë Papaikonomou, produceert in samenwerking met radio-DJ One'sy Muller van Radio 2 de mediakritische podcast 'Bonte Was Podcast'. Deze podcast wordt verspreid via Nieuw Wij en OneWorld.

Diversity Media maakt in samenwerking met podcastconsulent Vinny Tailor twee podcasts. In samenwerking met het Tropenmuseum produceren zij de 5-delige podcastserie 'Genderful World Podcast'. In samenwerking met De Code Diversiteit en Inclusie produceren zij de 4-delige podcastserie 'Cultuurbrekers'.

Zoë Papaikonomou is tevens de host van de nieuwe podcast 'Nu Even Wel' voor docenten burgerschap in opdracht van de MBO Raad.