DE IDEALE TV-ALLOCHTOON

DIVERSITEITSMARKTPLAATS #4: DE IDEALE TV-ALLOCHTOON

Gezocht voor televisietalkshow: de ideale tv-allochtoon. Heb jij een - voor ons - moeilijk uitspreekbare naam, een ‘kleurtje’, een accent, draag je een hoofddoek en/of ben je bi-cultureel? (En het liefst allemaal tezamen natuurlijk)

Dan zijn we op zoek naar jou! Je hoeft alleen te komen opdraven om te praten over je religieuze of culturele identiteit. We zorgen voor een ferme (extreem-)rechtse) tegenstander en een host die ervoor zorgt dat je je alleen maar hoeft te verdedigen. Ben je ook chirurg, ondernemer, moeder, voetbalfan en/of filmliefhebber? Daar hebben we er al genoeg van in ons netwerk. Dan hoef je niet te reageren. Het gaat onze redactie er puur en alleen om een eendimensionaal beeld te schetsen van jou en de groep waarvoor wij je exemplarisch willen maken. Na afloop plaatsen we graag een paar spannende momenten uit de show online met suggestieve teksten, zodat je nog even lekker door de haatreacties kan scrollen voor het slapengaan.


NB: Via deze weg hopen we niet achter ons bureau vandaan te hoeven komen. Het verdienmodel van de talkshow geeft ons geen ruimte voor contact met de samenleving of nuance.
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven