DAT-HEB-IK-ANDERS-OOK-STEMPELSET

DIVERSITEITSMARKTPLAATS #5: DAT-HEB-IK-ANDERS-OOK-STEMPELSET

Gratis op te halen: Een totaal irrelevante ‘dat-heb-ik-anders-ook-stempelset’ (tweedehands). Deze tot-in-den-treure gebruikte stempels dopen zichzelf graag in verontwaardigde inkt wanneer jij kennis of een ervaring deelt over discriminatie, racisme en/of uitsluiting. Ze zijn er als de kippen bij om je driftig onder te stempelen met ‘dat-heb-ik-anders-ook’ en ‘je-hoort-mij-toch-ook-niet-klagen’. De stempelset neemt met behulp van onuitwisbare inkt graag jouw verhaal over door druk parallellen te bestempelen die er nauwelijks zijn. De stempels van de ‘dat-heb-ik-anders-ook-stempelset’ zijn zo diep in de inkt ondergedompeld dat ze alleen nog hun eigen waarheid kunnen zien en niet luisteren naar wat iemand anders te vertellen heeft.


Waarschuwing: het ophalen van de dat-heb-ik-anders-ook-stempelset kan gepaard gaan met hevige ontkenning, agressie en vanzelfsprekend met een breed palet aan lange tenen.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven